Αφήνω αυτό εδώ…

Αυτό το ιστολόγιο φτιάχτηκε με αγάπη, αισιοδοξία, όρεξη για ζωή, πολύ χαρά και μεγάλες δόσεις λάμψης από γυναίκες…για γυναίκες.

Ήταν ένα κλικ ένα πρωινό του Οκτωβρίου. Στο πρωινό καφεδάκι μας. Ανάμεσα σε συζητήσεις με γκρίνια, μουρμούρα, χασμουρητά και πλάκα -σαφώς- αφού χωρίς αυτή δε ζούμε. Διαπιστώσαμε ότι όλα αυτά που συζητάμε είναι τόσο ενδιαφέροντα που είναι κρίμα να μην τα μοιραζόμαστε.

Και ποιος δε θα ‘θελε να μάθει πιθανές κρυψώνες της τυφλής γάτας του λίγο πριν βγει να την ψάχνει με μάτια δακρυσμένα σε όλη τη γειτονιά ή το πού κατέληξε η έρευνα για το “πώς θα απαλλαγώ από τις κουτσουλιές των περιστεριών στο μπαλκόνι μου“, ή την ιστορία της κυρίας οδηγού ταξί που με έφερε σήμερα το πρωί στη δουλειά μου…

Κάποιοι κάποτε είπαν ότι “πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε“, εμείς προτιμήσαμε να γράφουμε ενώ το ζούμε και να βιντεοσκοπούμε αυτά που ζούμε. Γιατί το πιο σημαντικό είναι το “μοιραζόμαστε”… το sharing που λένε και στο χωριό μας…Εμείς αλλά και εσείς.

Δε θέλουμε πολλά, παρά μόνο να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να περάσουμε όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα, να αναδείξουμε τις χαρές της ζωής στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, στα απλά πράγματα, και να σας κάνουμε να χαμογελάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε από τα γέλια!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Υ.Γ. Αφήνω αυτό εδώ σήμερα 1η Νοεμβρίου 2021, απλά για να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι…

You may also like