Νυφικό μακιγιάζ. Tips για μελλοντικές νυφούλες

νυφικό μακιγιάζ tips

Η ωραιότερη μέρα της ζωή σου πλησιάζει….

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, οπότε θα πρέπει να τα έχεις επιμεληθεί όλα τέλεια, ώστε τίποτα να μη σε αγχώσει εκείνη τη στιγμή.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ εκείνης της ημέρας επιβάλλεται να είναι λαμπερό, φωτεινό και να ακτινοβολεί φρεσκάδα και ζωντάνια.

Για να το πετύχεις αυτό σου έχω κάποια tips:

Λόγω άγχους (που δεν το θέλουμε καθόλου) το μακιγιάζ εκείνης της ημέρας φρόντισε να το αναλάβει κάποιος επαγγελματίας make-up artist. Θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις με σωστά βήματα και άριστα επαγγελματικά προϊόντα που βασίζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Επιπλέον, θα σου σταθεροποιήσει το make up και θα το κάνει να μείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, ακόμα κι αν έχει πολύ ζέστη λόγω καλοκαιριού.

Κλείσε το δοκιμαστικό 2 με 3 μήνες πριν τον γάμο. Δώσε στον make up artist να καταλάβει ακριβώς τι θέλεις (με σωστή επικοινωνία όλα γίνονται). Δες και αποφάσισε τι θα διάλεγες για εκείνη την ημέρα. Ένα δοκιμαστικό διαρκεί σχεδόν 2 ώρες. Μπορείς να δείξεις και φωτογραφίες με κάποια μακιγιάζ που σου αρέσουν.

Μείνε ενυδατωμένη. Μη θυμηθείς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου 2 εβδομάδες πριν το γάμο. Μην ξεχνάς, με τη σωστή ενυδάτωση θα έχεις και πιο ωραίο αποτέλεσμα.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *