Οι πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2021

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στο σπίτι λόγω της πανδημίας, αλλά και απουσίας του μακιγιάζ λόγω αυτής, επιτέλους παρατηρούμε σταδιακά την επανεμφάνισή του, και δε θα μπορούσαμε να είμαστε παρά μόνο χαρούμενες για αυτό.
Με τα trends να επανέρχονται στη ζωή και την καθημερινότητά μας, αυτά που κυριαρχούν για φέτος το φθινόπωρο είναι το έντονο κραγιόν, το no-makeup look, το eyeliner και οι έντονες βλεφαρίδες. Φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα, ελάχιστη κάλυψη είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν. Δέρμα που αποπνέει υγεία χωρίς πολύ μακιγιάζ ακόμα και με την παντελή έλλειψη αυτού, μετά από ένα καλό και επιμελές skincare ,τονίζοντας απλά τα χείλη με ένα έντονο κραγιόν είναι το must για φέτος. 


Βγάλτε από τα νεσεσέρ σας, όλα τα έντονα χρώματα κραγιόν που έχετε μπορντό, καφέ το κλασσικό κόκκινο και φωτίστε το πρόσωπό σας δίνοντας έμφαση και στα καλοσχηματισμένα φρύδια. Χτενίζοντας τα προς τα πάνω και περνώντας μια απλή διάφανη μάσκαρα πετυχαίνουμε το πυκνό έντονο, feathery, αποτέλεσμα που είδαμε σε όλους τους οίκους μόδας φέτος.


Το graphic eyeliner είναι επίσης από τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου. Χρώματα όπως φούξια, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο θα γίνουν η νέα μας εμμονή στο eyeliner, καθώς κάνουν το μακιγιάζ μας να ξεχωρίζει αυτομάτως.
Μην ξεχάσουμε, φυσικά, να αναφέρουμε τις πυκνές, έντονες βλεφαρίδες που κάνουν την επανεμφάνισή τους από τα 90’s και ήρθαν για να μείνουν.


Τονίστε τα χείλη, περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, κάντε τις βλεφαρίδες σας να μοιάζουν σχεδόν ψεύτικες (γιατί όχι φορώντας και ψεύτικες για ένα έξτρα αποτέλεσμα) χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω φορέστε ένα έντονο κραγιόν και είστε έτοιμες για δράση απολαμβάνοντας το φετινό φθινόπωρο όπως του αξίζει…επιτέλους…

You may also like