Μακιγιάζ για μικρά μάτια

μακιγιαζ για μικρα ματια

Έχεις μικρά μάτια και θέλεις να δείχνουν πιο μεγάλα?? Ακολούθησε μερικά tips  για να σαγηνέψεις και  να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις και εσύ ματάρες.

Διάβασε το παρακάτω άρθρο για σίγουρη επιτυχία. Τα βήματα είναι τα εξής:

Ενυδάτωσε

πρώτα την περιοχή των ματιών με τα κατάλληλα προϊόντα. Απόφυγε το πρήξιμο των ματιών τοποθετώντας πάγο ή παγωμένα κουτάλια. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις να ρυθμίσεις τη ροή του αίματος.

Concealer

ένα πολύ σημαντικό μυστικό στο μακιγιάζ  είναι η χρήση του concealer. Βρίσκοντας πάντα τη σωστή απόχρωση απλώνουμε και στο κινητό βλέφαρο, αλλά και στον κύκλο κάτω από το μάτι, ώστε να φωτίσουμε τα μάτια.

Primer ματιών

Προετοιμάζει τα βλέφαρα για την εφαρμογή της σκιάς. Προσφέρει ταυτόχρονα σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ χωρίς να “τρέχουν” τα προϊόντα δείχνοντας τα μάτια λερωμένα και μικρά.

Φρύδια

Επίσης, πολύ σημαντικά είναι τα περιποιημένα φρύδια. Να είναι καλοσχηματισμένα και να γεμίζουμε διακριτικά αν υπάρχουν τυχόν κενά.

Σκιές

Στα μικρά μάτια, πάντα στο κινητό βλέφαρο καλό είναι να φωτίσουμε με μια ανοιχτή φωτεινή σκιά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ανοιχτόχρωμα pigments λάμψης και μόνο στην εξωτερική γωνία βάζουμε σκούρα απόχρωση. Δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι η γραμμή του eyeliner να ξεκινάει από τη μέση του ματιού και όχι από την αρχή γιατί θα κλείσει ακόμα περισσότερο το μάτι.

Βλεφαρίδες – Μάσκαρα

Όσο ωραίο μακιγιάζ και αν έχεις κάνει, έχεις παρατηρήσει ότι με το που θα βάψεις τις βλεφαρίδες τότε αναδεικνύεται? Ε ναι, λοιπόν. Μη λυπηθείς τη μάσκαρα, αλλά ούτε και να το παρακάνεις και φαίνονται κολλημένες. Επίσης, όσες θέλετε να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες, στην αγορά υπάρχουν ειδικές ba βλεφαρίδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ όχι μεγάλες βλεφαρίδες γιατί θα κλείσουν και άλλο το μάτι και θα έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα.

Μεταμορφώστε το βλέμμα σας εφαρμόζοντας αυτά τα tips.

Mην ξεχνάτε να χαμογελάτε γιατί για όλα υπάρχει λύση.

                                                                                                 Σας φιλώ Sparkle Women….

You may also like