Μυστικά νεότητας

Μυστικά νεότητας

Και ποια γυναίκα πάνω στη γη δε θα ήθελε μεγαλώνοντας να μη φαίνονται τα σημάδια γήρανσης πάνω της ??Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί αυτό το ελιξίριο νεότητας, αλλά υπάρχουν tips (μυστικά νεότητας) που βοηθούν στο να καθυστερήσουν τον ερχομό της…

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να μεγαλώνουμε, να γεμίζουμε από εμπειρίες και να ωριμάζουμε μέρα με τη μέρα. Άλλωστε, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός..το πώς αισθανόμαστε μετράει.

Πώς μπορούμε, όμως, να επιβραδύνουμε το πέρασμα του χρόνου από την επιδερμίδα μας?

Ενυδάτωση

Πολύ σπουδαίο ρόλο παίζει η ενυδάτωση. Όχι μόνο του σώματος, αλλά και του προσώπου μας. Πίνουμε πολύ νερό κατα τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό βοηθά στην ενυδάτωση του  σώματος και στην αποβολή των τοξινών. Επίσης, καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας και με ειδικά serum το ενυδατώνουμε.

Γυμναστική

Γυμνάζουμε το σώμα μας όσο συχνότερα μπορούμε. Βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος. Αισθανόμαστε πιο ευδιάθετοι και χαρούμενοι. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και έχει χαρακτηριστεί ως φάρμακο της κατάθλιψης. Στο πρόσωπο υπάρχει η γνωστή μέθοδος αντιγήρανσης face yoga που γυμνάζει όλους τους μυες του προσώπου.

Σωστή διατροφή

Εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με πολλά φρούτα και λαχανικά. Αποφεύγουμε όσο μπορούμε το γρήγορο φαγητό και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο.

Χρόνος

Λίγος χρόνος για εσένα να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Να κάνεις την περιποίηση σου, να μιλήσεις με έναν φίλο, να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, να κάνεις τον αγαπημένο σου περίπατο ..όλα βοηθούν στο να μειώσουν το άγχος από τη ζωή σου.

Ύπνος

Να κοιμάσαι 7-8 ώρες ημερησίως. Μη χαζεύεις στο κινητό μια ώρα πριν τον ύπνο, καθώς αυτή η συνήθεια διαταράσσει τη φυσική διαδικασία της χαλάρωσης. Δημιούργησε μια ωραία ρουτίνα πριν κοιμηθείς. Μην ξεχνάς ότι όσο εσύ κοιμάσαι, η επιδερμίδα σου αναπλάθεται και αναγεννιέται.

Πρόγραμμα

Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου. Προγραμμάτισε από το σαβ/κο το πλάνο της εβδομάδας. Με αυτόν τον τροπο μειώνεται σημαντικά το επίπεδο άγχους στο σώμα μας.

Τέλος, μην ξεχνάς να χαμογελάς και να έχεις πάντα μια θετική σκέψη! Αυτό είναι το σημαντικότερο απο τα μυστικά νεότητας !!!!!

Πολλά φιλιά sparkle women…

You may also like