Γιατί αγαπάμε τον Φεβρουάριο

love february

Ήρθε!!!!

Ο συντομότερος και σημαντικότερος μήνας του χρόνου είναι εδώ!! Αγαπάμε τον Φεβρουάριο, όχι μόνο γιατί περνάει τόσο γρήγορα επομένως η μισθοδοσία έρχεται πιο γρήγορα, αλλά και γιατί είναι γεμάτος με τόση πολλή αγάπη φιλοξενώντας την ημέρα των ερωτευμένων!

Με μόλις 28 ημέρες, ο Φεβρουάριος μοιάζει σαν ένα ευχάριστο αεράκι που περνά και φεύγει για να έρθει επίσημα η άνοιξη. Οι μουντές και κρύες μέρες του χειμώνα δεν θα διαρκέσουν για πολύ ακόμη κορίτσια!!!

Παραδοσιακά τον Φεβρουάριο ξεκινάει ο προγραμματισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές! Η σαιζόν πλησιάζει. Η έρευνα και η επιλογή προορισμών και ξενοδοχείων μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά τους και να αντέχουμε τις ζόρικες μέρες.

Στα bonus του μήνα το Τριώδιο που ανοίγει στις 13 και μας βάζει σε mood καρναβαλιού!! Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ξέφρενα αποκριάτικα πάρτι! Μην αρνηθείτε καλέσματα, επιλέξτε μια ευφάνταστη ή πιο σικ στολή και χορέψτε με την ψυχή σας στους ρυθμούς του “Que te la Pongo”, της “Macarena” και του “La Copa de la Vida”.

Φυσικά, ο Φεβρουάριος είναι και ο μήνας των πιο “Sentimental”. Είτε σας εκφράζουν οι στίχοι του Θοδωρή Ρακιντζή

“… 14 Φλεβάρη όταν γιόρταζαν οι άλλοι, εγώ σου ‘λεγα αντίο, μουδιασμένος μες το κρύο… ”

είτε του Νίνο Ξυπολητά

“… 14 Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι είσαι τ’ άλλο μου μισό μου χρόνια μας πολλά μωρό μου… “

το σίγουρο είναι ότι είστε ερωτευμένη/ος άρα ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ. Αν ανήκετε στη 2η περίπτωση, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε! Άλλωστε θα επανέλθουμε με προτάσεις για να απογειώσετε όχι μόνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και όλον το μήνα του έρωτα. Αν ανήκετε στην 1η περίπτωση έχετε 14 ολόκληρες μέρες να ξεγράψετε επιτέλους ότι δεν σας εκτίμησε και να βρείτε το άλλο σας μισό. Το ευχόμαστε ολόψυχα!!!!

Καλό μήνα Sparkle Women

You may also like